Mauro De Luxe 70/30 E.S.E pod

Neohodnotené
Značka: Mauro

Kávový pod Mauro De Luxe 70/30 E.S.E. je prémiový kávový pod určený pre kávovary na espresso využívajúce systém Easy Serving Espresso (E.S.E.). Obsahuje zmes 70 % zŕn Arabica a 30 % zŕn Robusta, ktoré ponúkajú vyváženú, plnú chuť s bohatou penou. Táto kombinácia prináša hladké, aromatické espresso s príjemnou intenzitou a miernou kyslosťou, ideálne pre milovníkov kávy, ktorí hľadajú rafinovanú a zároveň robustnú chuť.

balenie (ks)
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (>10 ks) Skladom (3 ks) Skladom (2 ks) Skladom (1 ks) Vypredané Zvoľte variant
Môžeme doručiť do:
11.9.2024 11.9.2024 11.9.2024 11.9.2024 - Zvoľte variant
Kód: 1496 1496-30P 1496-50P 1496-100P 1496-150P Zvoľte variant
0,37 € 11,02 € 17,93 € 35,26 € 51,61 € od 0,37 € 0,31 € bez DPH 9,18 € bez DPH 14,94 € bez DPH 29,38 € bez DPH 43,01 € bez DPH od 0,31 € bez DPH
Mauro De Luxe 70/30 E.S.E pod
Neohodnotené
Značka: Mauro

Popis produktu nie je dostupný

Dnes je Caffè Mauro historickou talianskou pražiarňou, ktorá má výhľad na Messinský prieliv a ktorá presadzuje hodnoty stredomorskej kultúry a životného štýlu. Od začiatku vyrába vysokokvalitnú kávu, ktorú vyváža do viac ako 60 krajín sveta, kde je symbolom veľkej kultúry talianskych espresso zmesí. Od roku 2022 sa stala súčasťou skupiny Gimoka Group - spoločnosti vyrábajúcej horúce nápoje viacerých kategórií -, čím sa začala nová fáza rozvoja značky, ktorej cieľom je poskytovať svojim profesionálnym partnerom vynikajúci chuťový zážitok a výnimočnú pozornosť venovanú službám. Stále užšie spojenie s krajinou, o čom svedčí aj jej zápis do osobitného registra historických ochranných známok národného významu, vyvažuje úplnú obnovu poslania a trhového prístupu spoločnosti. Svojou novou stratégiou sa Caffè Mauro snaží rozvíjať svoju značku vo všetkých predajných kanáloch a na nových medzinárodných trhoch, pričom sa stáva "popredným predstaviteľom" procesu pomalého praženia jednodruhových káv, aby skutočne vyzdvihol senzorický profil zmesí vyvinutých v laboratóriu, kde vzduch napĺňajú vône a farby Stredomoria.